Inspiration
Få inspiration til din madlavning med gourmet retter og opskrifter fra profesionelle kokke hos Gastro by Bøgh.
Hertil giver vi dig også relevant information, tips og tricks om diverse emner såsom kost, firmaevents, frokostordning og meget, meget mere.
God læselyst!
Frokostordning | Unikt sammensatte menuer | Gastro By Bøgh
Er du nysgerrig på, hvordan vi sammensætter vores frokostmenu? Læs med her og bliv klogere på, hvordan vores lækre frokostmenuer sammensættes af vores kokke.
Derfor skal du vælge en sund frokostordning | Gastro By Bøgh
I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet vores 6 bud på, hvorfor du bør vælge en sund frokostordning til din virksomhed.
Vælg en sund og varieret frokostordning | Gastro By Bøgh
I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet 5 gode grunde til, at I skal vælge en varieret frokostordning fra Gastro By Bøgh.
Derfor skal du vælge en økologisk frokostordning | Gastro By Bøgh
I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet vores 6 bud på, hvorfor din virksomhed bør vælge en økologisk frokostordning.
Allergener
Det er vigtigt for os hos Gastro By Bøgh at tilbyde en frokostordning fyldt af lækre måltider til vores kunder. Vi går meget op i at servere en frokost som vores kunder kan være glade for. Derfor er det yderst vigtigt, at vi tager højde for allergier.
Hvorfor bør du have en frokostordning på arbejdspladsen? 5 gode grunde
Læs med og find ud af, hvad en god frokostordning kan gøre for dine medarbejdere.
Opskrift: Påskebord med luksus påskeopskrifter
Den helt klassiske påskefrokost, som ses i de fleste danske hjem, består af en buffet af lune og kolde anretninger. Naturligvis findes påskefrokosten ikke kun i ét format – men kan have forskellige regionale forskelligheder og familietraditioner.
Opskrift: Jomfruhummerbisque
Hummerbisque er en sand klassikker – og især til nytår. I denne opskrift er den lækre bisque lavet med jomfruhummere i stedet for hummer. Opskriften er også en del af den faste nytårsmenu, som Jens Emil Bøgh selv laver hos Gastro by Bøgh.
Flere og flere hopper med på vegetarbølgen
Antallet af veganere og vegaterer stiger i dén grad, selvom det er ikke lang tid siden, at vegetarer var en minoritet i befolkningen. Men det ligger nu fortiden til. Flere og flere lever en vegetarisk livsstil på fuld tid – og mange er sprunget med på idéen om kødfrie dage.
Sådan vælger du den rigtige frokostordning
Leder I efter en ny frokostordning eller kantineordning, og har I svært ved at beslutte jer for, hvilken en I skal vælge? Det kan vi godt forstå. Der er utroligt mange valgmuligheder der ligner hinanden, og det kan være svært at vurdere, hvilken en løsning, der er bedst for sin virksomhed.
Opskrift: Tacos
Tacos er en herlig spise, som kan laves på utrolig mange måder, og med meget forskelligt taco fyld. Man kan putte alverdens fyld i de små bløde tacos, så der er næsten uanede muligheder.
Opskrift: hjemmelavet kebab
Kebab er en altid en sikkert vinder når man har tømmermænd, er på vej hjem fra byen, eller bare er lækkersulten. Ofte skal man forbi sin lokale kebab-pusher for at få stillet sin trang – men det er faktisk også ekstremt nemt og lækkert at lave hjemmelavet kebab.
smagsprøve idag!
Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.