Opskrifter
Viden

Allergener

Læsetid:
7
 4 min
Offentliggjort:
27/11/2023
Sidst opdateret:
27/11/2023
Oversigt
Ingredienser
Fremgangsmåde
No items found.
No items found.

Det er vigtigt for os hos Gastro By Bøgh at tilbyde en frokostordning fyldt af lækre måltider til vores kunder. Vi går meget op i at servere en frokost som vores kunder kan være glade for. Derfor er det yderst vigtigt, at vi tager højde for allergier.

Allergier kan have en stor betydning for vores kunders sundhed og deres oplevelse af vores service. Med et klart fokus på kvalitet og omtanke i vores køkken, er vi dedikerede til at sikre, at alle vores kunder kan nyde vores firmafrokost uden bekymring.

Hvad er allergener?

Allergener er stoffer, der findes i alt fra produkter til fødevarer, som kan forårsage reaktioner hos mennesker med allergi overfor disse stoffer. Når en person med allergi udsættes for noget, de er allergiske overfor, reagerer deres immunsystem, hvilket kan føre til en række ubehagelige eller direkte alvorlige symptomer. Det er derfor afgørende for os at være opmærksom på og kende til vores kunders allergier, så vi kan tage de rette hensyn, når vi laver mad.

Derfor er vores frokostordning fuldt ud fleksibel via vores frokostportal, og vi tilpasser menuen, så den passer til dine medarbejders allergier og kostpræferencer. Dertil minimerer vores fleksibilitet også madspild og gør vores frokostordning til et bæredygtigt valg.

Liste over allergener

I henhold til Fødevarestyrelsen er der et bestemt antal allergener, der kræver særlig opmærksomhed og skal oplyses om, når de er til stede i fødevarer.

  • Glutenholdige kornprodukter: Dette omfatter hvede (inklusiv spelt og khorasanhvede), rug, byg, havre og produkter baseret herpå. Dog er nogle produkter, lavet på disse, undtaget, såsom visse typer glucosesirup og maltodextrin.
  • Krebsdyr og produkter lavet på krebsdyr
  • Æg og produkter lavet på æg
  • Fisk og produkter lavet af fisk
  • Jordnødder og produkter lavet af jordnødder
  • Soja og produkter hvor soja indgår
  • Mælk og mælkeprodukter(inklusiv laktose): Valle er undtaget, når det anvendes til fremstilling af alkoholholdige destillater, herunder landbrugsethanol og la​ctitol.
  • Nødder: Herunder mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter baseret herpå.
  • Selleri og produkter baseret herpå
  • Sennep og produkter baseret på sennep
  • Sesamfrø og produkter lavet herpå
  • Svovldioxid og sulfitter: Gælder kun for koncentrationer på over 10mg/kg eller 10mg/liter.
  • Lupin og produkter basis af lupin
  • Bløddyr og produkter baseret på bløddyr.

Det er vigtigt for os at være opmærksom på disse allergener, og vi informere om ovenstående, hvis de er tilstede i de retter, vi laver. Har dine medarbejdere allergier eller intoleranser, kan I nemt oplyse os om disse via vores app. Vi sigter efter at levere en fleksibel, sikker, behagelig og ikke mindst smagfuld frokostordning til vores kunder.

Kontakt os for en smagsprøve i dag.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris