Sådan sammensætter vi vores frokostmenuer hos Gastro By Bøgh
Hos Gastro By Bøgh gør vi en dyd ud af at levere en gastronomisk frokostoplevelse til jeres arbejdsplads, uanset hvilken type firmafrokost, I vælger, og om I ønsker en frokostordning i København eller Nordsjælland.
Derfor lægger vi os altid i selen for at tilbyde en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, der, udover at mætte, er en fryd for alle sanser.
Er du nysgerrig på, hvordan vores dygtige kokke sammensætter vores lækre frokostmenuer hver uge? Læs med her og bliv klogere på, hvilke tanker der ligger bag vores varierede frokostretter uge for uge.
Sådan sammensætter vi vores frokostmenuer
Hos Gastro By Bøgh udvælger vi hver uges menu med stor omhu for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse til jeres virksomhed.
Når vi sammensætter vores frokostmenuer, er det derfor altid med udgangspunkt i de gode, danske råvarer. Det er grundstenen i alt, hvad vi laver, og vi bruger således kun de råvarer, der er i sæson. Når I bestiller en frokostordning hos os, er I derfor garanteret at få en restaurantoplevelse – lige til døren.
Når vores dygtige kokke skaber vores velsmagende og varierede frokostmenuer, er det altid med udgangspunkt i følgende elementer:
Sæsonens bedste råvarer
Vi tror på, at de bedste måltider laves ved at omfavne de råvarer, hver sæson har at tilbyde. Vores menuer er nøje planlagt hver uge, så de drager fordel af sæsonens friske, danske råvarer. Hvad enten det er asparges, jordbær, græskar eller frisk grønkål. Det sikrer, at vores måltider altid er fyldt med smag og den optimale næring, uanset om I ønsker en vegetarisk frokostordning eller frokostmenuer med kød.
Vi gør derfor en dyd ud af at vælge sæsonens bedste grøntsager og frugter for at sikre maksimal friskhed og intense smagsoplevelser til vores kunder.
Frisk salat og grønt
For os er salater hjørnestenen i en sund frokostmenu. Derfor inkluderer vi altid minimum to varianter af friske, sprøde salater i vores frokostordninger.
Foruden at være farverige og indbydende, tilføjer salaterne også den nødvendige friskhed til frokostmenuerne, så I både får noget vitamin, gode næringsstoffer og et sprødt indslag til vores øvrige anretninger.
Vores salater varierer afhængig af sæsonen, men én ting er sikkert; de er altid fulde af smag.
Protein og kulhydrater
Protein og den rette mængde af kulhydrater er en essentiel del af den måde, vi sammensætter vores frokostmenuer på.
Vi forstår vigtigheden af, at dine medarbejdere får en næringsrig og afbalanceret frokost, der giver dem tilstrækkelig energi til resten af arbejdsdagen. Derfor inkluderer vi altid proteinkilder som kylling, fisk eller vegetariske alternativer, samt kulhydratkilder som quinoa ris eller kartofler, i vores frokostordninger.
Det er med til at sikre en varieret menu med en høj næringsværdi og sunde ingredienser, så dine medarbejdere føler sig mætte og fyldt med energi til resten af dagen.
Unik smagssammensætning
Hver del af en ret spiller, i vores optik, en vigtig rolle i den samlede smagssammensætning. Bag hver velsmagende frokostret, vi serverer, ligger der derfor en grundige overvejelser omkring smagssammensætningen.
Vi tror på, at mad skal være en gastronomisk og sanselig fornøjelse, der vækker dine smagsløg og giver dig fornyet energi. Derfor overvejer vi hver uge nøje, hvordan ingredienserne interagerer med hinanden og kombinerer dem omhyggeligt for at skabe en harmonisk smagsoplevelse.
Når vi sammensætter vores frokostmenuer uge efter uge, er det derfor med udgangspunkt i nogle nøgleelementer, når det kommer til smage og teksturer i maden.
Vi gør eksempelvis en dyd ud af at skabe den perfekte balance mellem surt og sødt, der giver en dybde og dimension til retterne, samtidig med at vi indtænker teksturer i alle retter. Det gør vi, fordi forskellige teksturer er med til at bidrage positivt til spiseoplevelsen – for eksempel vores sprøde salater og grønt.
Vores frokostretter indeholder derfor altid en blanding af sprøde og bløde, knasende og cremede elementer for at stimulere dine sanser og gøre hver bid til en sand fornøjelse.
Derudover er krydderier og urter en væsentlig hovedingrediens i vores frokostmenuer, da det er nøglen til at tilføre smag og aroma til retterne. Vores kokke gør derfor meget ud af at eksperimentere med forskellige krydderier og urter for at skabe unikke smagsoplevelser, der forkæler dine smagsløg.
Vores mål er altid at fremhæve hovedingrediensen på tallerknen. Derfor tager vi hensyn til hovedelementet, hvad enten det er kød, grøntsager eller andre råvarer, og tilfører ingredienser, der komplimenterer smagen. Det er det, vi kalder for sammensætning med omtanke.
Præsentation af retterne
Det første, vi spiser med, er øjnene. Når vi sammensætter vores frokostmenuer, spiller den visuelle præsentation af maden derfor en væsentlig rolle.
Vi sørger altid for at vores frokostretter er farverige, indbydende og appetitvækkende, så de både pirrer dine smagsløg og resten af dine sanser.
Vores passionerede kokke sætter en ære i at lege med farvesammensætningen, smagene og teksturerne i retterne for at skabe en ny og spændende frokostoplevelse hver uge.
Bestil en frokostordning i dag
En god, sund og fleksibel frokostordning kan være en investering, der betaler sig på mange måder. Vi sammensætter hver uge vores frokostmenuer med udgangspunkt i sæsonens råvarer og sammensætter retterne, så I får en unik gastronomisk smagsoplevelse hver uge.
Så hvorfor vente? Bestil en smagsprøve allerede i dag og se hvad I går glip af! Er du i tvivl om, hvorvidt frokostordningen kan trækkes fra i skat? Læs vores indlæg her og bliv klogere på de gældende regler for frokostordninger.