Opskrifter
Viden

Derfor skal du vælge en økologisk frokostordning | Gastro By Bøgh

Læsetid:
 4 min
Offentliggjort:
24/11/2023
Sidst opdateret:
24/11/2023
Oversigt
Ingredienser
Fremgangsmåde
No items found.
No items found.

Derfor bør du investere i en økologisk frokostordning: 6 gode grunde  

Vil du gerne forbedre dine medarbejderes sundhed og trivsel samtidig med, at I som virksomhed gør noget godt for miljøet? En økologisk frokostordning kan være en god måde at gøre begge dele på. 

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør overveje at investere i en økologisk frokostordning til din virksomhed. 

Hvorfor vælge en økologisk frokostordning? 

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge en økologisk firmafrokost til arbejdspladsen. For det første kan en god, økologisk frokostordning være med til at give dine medarbejdere øget energi og samtidig større velvære i dagligdagen. Derudover kan en økologisk frokostordning være med til at bidrage til en større bevidsthed omkring bæredygtighed i virksomheden. 

Gå ikke glip af chancen for at skabe en sundere, gladere og mere bæredygtig arbejdsplads med vores økologiske frokostordning. Hos Gastro By Bøgh laver vi velsmagende, økologiske frokostordninger med fokus på at give jer en unik smagsoplevelse. 

Hvad enten du og din virksomhed er på udkig efter en økologisk frokostordning i København eller i Nordsjælland, så har vi en frokostordning, der passer til jeres præferencer. 

Er I på udkig efter et vegetarisk alternativ til jeres virksomhed? Så se nærmere på vores vegetariske frokostordning

  1. En økologisk frokostordning giver sundere og gladere medarbejdere

Med en økologisk frokostordning kan du give dine medarbejdere den bedste forudsætning for at få øget energi og større arbejdsglæde. En god frokostordning kan samtidig være med til at vise dine medarbejdere vigtigheden af at spise sundere mens de er på arbejde. 

Desuden indeholder økologiske fødevarer langt færre pesticider og kemikalier, der er med til at forbedre medarbejdernes overordnede sundhed. Det kan i sidste ende betyde mindre sygefravær og øget produktivitet. 

Vil du se vores udvalg af vegetariske frokostordninger? Klik her og se vores udvalg af vegetariske muligheder. 

  1. Ansvar for miljøet 

I dag er det vigtigt for mange virksomheder at bidrage til at gøre en positiv forskel for planeten gennem bæredygtige valg. 

Med en økologisk frokostordning er du og din virksomhed med til at tage ansvar for miljøet og medarbejdernes sundhed. Ved at vælge en mere bæredygtig frokost, der er baseret på lækre, økologiske ingredienser, viser din virksomhed et engagement i kampen for en grønnere verden. Det kan have en positiv indvirkning på medarbejderne og samtidig styrke virksomhedens produktivitet og omdømme udadtil. 

  1. Bedre råvarer og mere smag

Udover at være et bæredygtigt alternativ, så har en økologisk frokostordning den fordel, at virksomhedens medarbejdere får en betydeligt bedre smagsoplevelse. 

Samtlige retter i vores økologiske frokostordning er kendetegnet ved de bedste råvarer og høj kvalitet, og det har en tydelig effekt på smagen. Dette er blandt andet fordi økologiske råvarer er kendt for at have en bedre smag og en høj næringsværdi,  sammenlignet med konventionelle råvarer.

Med et økologisk alternativ får din virksomhed altså et tilfredsstillende måltid, fyldt med smag og karakter.  

  1. Tiltrække potentielle medarbejdere

Det kan måske lyde simpelt, men en frokostordning kan faktisk være med til at gøre din virksomhed mere attraktiv for potentielle medarbejdere. 

I dag kigger langt de fleste på arbejdsforholdene og de fysiske rammer i lige så høj grad som på lønnen – herunder også frokosten. Mange ansatte værdsætter sundheds- og bæredygtighedsinitiativer på arbejdspladsen, og derfor er en økologisk frokost med til at gøre en arbejdsplads attraktiv for mange. Det vidner om, at man som virksomhed prioriterer medarbejdernes trivsel og velvære. 

Derfor kan det være en fordel at overveje en sund og økologisk frokostordning, der både kan være med til at fastholde og erhverve nye medarbejdere, og dermed styrke virksomheden. 

  1. Styrker virksomhedskulturen 

På samme måde som med tiltrækningen og fastholdelsen af nye medarbejdere, så har frokostordningen også en betydning for virksomhedskulturen. 

Det er i forbindelse med frokosten, at medarbejderne får tid til at tale sammen om noget andet end arbejdet, hvilket er vigtigt for det sociale sammenhold i virksomheden. Det skaber en følelse af samhørighed og fællesskab, fordi alle medarbejdere kommer hinanden ved – uanset stilling.

Ved at tilbyde en økologisk frokostordning kan virksomheden desuden få skabt en mere bæredygtig virksomhedskultur, hvor der er fokus på miljøet. Det kan være med til at gøre medarbejderne mere bevidste om de råvarer, de indtager, og samtidig give en følelse af medansvar. 

En økologisk frokostordning viser desuden, at virksomheden værdsætter medarbejdernes sundhed og trivsel, hvilket er vigtigt for at opretholde en god virksomhedskultur. 

Bestil en økologisk frokostordning i dag

Hvorfor vente med at kickstarte din virksomheds bæredygtige frokostordning? Bestil en smagsprøve allerede i dag!  

Vil du vide mere om vores frokostordninger, og hvorvidt du kan trække frokostordningen fra i skat? Læs vores guide her, og bliv klogere på frokostordninger til din virksomhed. 

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris